fbpx

Verhuizen: leuk of last?

Deze week ga ik verhuizen. Voor de tweede keer in mijn leven schraap ik mijn spullen bij elkaar en verplaats ik ze van het ene naar het andere huis. Dit keer naar Haarlem. Samen met mijn vriend hebben we een heel leuk appartement gevonden! Ik kan niet wachten!

Maar er komt natuurlijk altijd meer bij kijken dan je denkt. Geregel, geregel en nog meer geregel. Ineens moet je een wateraansluiting hebben, elektra en natuurlijk moet het internet en tv zo snel mogelijk aangesloten worden! En waarom heb ik eigenlijk zo veel spullen die ik niet gebruik? En waarom heb ik al die troep eigenlijk bewaard? Eerst maar eens met de vuilniszak door m’n kamertje.

Zittend op de grond doorzoek ik mijn spullen. Van boeken, papieren en foto’s tot aan pannensets en kookgerei. Allemaal op een hoop in een grote doos. Het haalt herinneringen op aan de tijd dat ik hier woonde. Hele leuke tijden, ook minder leuke tijden. Die worden nu allemaal achtergelaten. Een fris afgesloten hoofdstuk. Ik vind het ergens toch wel jammer dat ik mijn kleine knusse studio moet verlaten. Mijn allereerst huisje voor mijzelf.

image2

Maandag hebben we de sleutels van ons appartement opgehaald en dan besef je. Het gaat gebeuren. Plots is verhuizen super leuk! Een nieuw huisje: groter, mooier en samen met mijn partner! Samen meubels uitzoeken, een bankrekening openen en natuurlijk geld spenderen aan van alles en nog wat! Dat blijft leuk! M’n spaargeld is er wat minder blij mee helaas. Vandaag zijn alle meubels gekomen en ze staan prachtig in ons huisje! Nu alle spullen en accessoires nog een plekje geven en het is echt ons eigen plekje.

Dan kom ik erachter: verhuizen is geen last. Het verplaatsen van spullen is minder maar als je het resultaat ziet en het verschil van waar je bent gekomen, is het het dubbel en dwars waard! Vanaf nu mag je mij een Haarlemmer noemen en inmiddels een beetje een ervaren verhuizer!

Tot volgende week! (P.S. Wil je het eindresultaat zien? Hou dan mijn Instagram en Twitter in de gaten!)

IMG_2141 IMG_2142


Volg mij op Twitter & Instagram

Wat vind je van mijn blog? Laat hieronder een reactie achter!

Nooit meer een blog missen? Abonneer je dan op mijn blog met je e-mailadres.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.