fbpx

Social media advertising: hoe en waarom zet je het in?

Social media advertising

Social media advertising is een middel om meer bekendheid te genereren of om je omzet te verhogen voor je merk of bedrijf. Je kunt hiermee via advertenties zichtbaar zijn op de social kanalen die je doelgroep gebruikt. Op die manier kun je op een relevante en impactvolle manier aanwezig zijn op de platformen waar je doelgroep dagelijks te vinden is. Perfect voor het halen van jouw bedrijfsdoelstellingen!

WAAROM SOCIAL MEDIA ADVERTISING?

Misschien ben je al overtuigd dat je social advertising moet inzetten, maar misschien ook niet. Social media advertising is effectief om bepaalde redenen. 

  1. Je hebt talloze mogelijkheden en kanalen om je doelgroep te bereiken, er zijn immers ontzettend veel mensen actief op social media die je kunt bereiken. 
  2. Daarnaast is social media advertising een erg kosten efficiënte manier om je doelgroep te bereiken. Het is namelijk vaak goedkoper in kosten dan andere advertising zoals offline advertising of andere online kanalen als YouTube, Google Ads of Display ads (banners). 
  3. Binnen social advertising kanalen zijn er daarnaast ook talloze mogelijkheden om je doelgroep slim te bereiken en zijn er veel soorten advertenties mogelijk om op een impactvolle manier gebruikers te bereiken. 
  4. Ook is social advertising in de volledige marketing funnel te gebruiken (van kennismaking, overweging tot aankoop). Een perfect middel om in te zetten voor je bedrijfsdoelen!

WAAR BEGIN JE?

Wil je social advertising serieuzer aanpakken, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Neem dan eens een kijkje in mijn social media kennisbank, waar allerlei handige artikelen te vinden zijn over hoe je moet beginnen met adverteren op social media.

10x GRATIS INSTAGRAM TIPS

Laat hier je e-mailadres achter en ontvang direct 10x gratis Instagram tips die je direct kunt toepassen om je account te laten groeien. 

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

INSTAGRAM

Volg mij daarnaast op Instagram voor dagelijkse content over de nieuwste trends in social media en advertising. Ook deel ik regelmatig tips die je direct kunt toepassen in je huidige strategie. http://instagram.com/twanisblogging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.