fbpx

Mijn Eerste Blogpost

Mijn eerste blogpost! Ik zit er al een tijdje over na te denken om een blog te beginnen, en hier is hij dan! Ik wil natuurlijk vanalles aan jullie kwijt maar ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Twan en ik woon momenteel in Haarlem. Ik ben Community Manager bij Boom Your Business, een social media bureau in Aalsmeer.

De laatste tijd ben ik steeds meer bezig met social media. Ik vind het leuk om mijn verhalen kwijt te kunnen en af en toe wat te posten op het internet. Toen ik besloot om een blog te maken dacht ik: Waar moet mijn blog in godsnaam over gaan? Ik keek eens naar mijn eigen leven. Wat maak ik mee? Wat is interessant om te delen? En zo kwam ik op een aantal onderwerpen uit.

Elke week zal ik een nieuwe blog posten met verschillende thema’s. Je kunt denken aan onderwerpen als films, series, mijn werk, techonologie (ja ik ben stiekem toch een beetje een nerd), stedentrips, interieur, mode, fitness en natuurlijk persoonlijke dingetjes. Dus ik hoop dat jullie mijn blog gaan lezen en laat gewoon weten wat je ervan vindt! Zo leer ik er weer van!

Oja, vergeet mij niet te volgen op allerlei sociale media. Twitter (@TwanisTweeting), Instagram (@TwanIsGramming) of gewoon via deze blog natuurlijk!

Fijn weekend!

 

IMG_0975

 
2 Reacties

 1. 25 juni 2016 / 22:32

  Bij dezen wil ik mijzelf al graag je #1 fan noemen. Just so you know.

  • twanisblogging
   Auteur
   26 juni 2016 / 00:56

   Thanks Lies haha =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.