fbpx

Adverteren op Snapchat

Snapchat is een ontzettend populair social media kanaal voor jongeren. Wil je deze doelgroep bereiken? Dan is het adverteren op Snapchat een goede oplossing.

Je kunt heel gemakkelijk beginnen met adverteren door een account te maken via https://forbusiness.snapchat.com. Bedenk dat Snapchat echt een kanaal is dat door veel jongeren gebruikt wordt. Laat je content en boodschap hier dan ook op aansluiten. Zo gebruik je op Snapchat alleen maar full vertical formaten zoals 9:16. Je kunt gebruik maken van verschillende advertentiemogelijkheden zoals Snap Ads, Story Ads maar bijvoorbeeld ook Lenzen. Hiermee kun je je doelgroep laten interacteren met de filter of lens van je merk. Hoe gaaf is dat?!

Ook op Snapchat zijn veel targetingmogelijkheden zoals het sturen op bepaalde interesses, leeftijden en woonplaatsen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van engagement doelgroepen zoals mensen die met je content geinteracteerd hebben. Een Snapchat Pixel gehoord ook tot de mogelijkheden wat je in staat stelt om mensen die je website hebben bezocht, opnieuw te bereiken via Snapchat.

Wil je meer leren over het adverteren op social media? Dan zijn mijn e-books een goede oplossing voor jou. Hierin vind je alle uitleg over de systemen, tips & tricks, cases en uitleg hoe je het beste campagnes kunt voeren.

Lees daarnaast ook meer over social media in mijn kennisbank.

adverteren op snapchat