fbpx

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is natuurlijk hét kanaal voor de zakelijke markt. Wil jij een zakelijke doelgroep bereiken? Dan is het adverteren op LinkedIn de optie voor jou.

Je kunt heel gemakkelijk beginnen met adverteren op LinkedIn door het aanmaken van een bedrijfspagina voor je merk of bedrijf. Vervolgens kun je een advertentie-account aanmaken en beginnen met adverteren. Dat doe je hier: https://business.linkedin.com. Bedenk dat LinkedIn echt een kanaal is voor de zakelijke markt en waar mensen heen komen om nieuws te lezen over de branche waarin zij werken. Sluit hier dan ook je content op aan en adverteer alleen als je doelgroep hier aanwezig is.

Op LinkedIn zijn erg specifieke targetingmogelijkheden die handig zijn bij het bereiken van de juiste doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld targeten op branche, maar ook op functietitel. Dit zorgt ervoor dat je snel een juiste doelgroep kunt selecteren. LinkedIn is wel een kleiner platform dan andere social media en is daarom ook relatief duur in adverteren vergelijkend met andere kanalen.

Wil je meer leren over het adverteren op social media? Dan zijn mijn e-books een goede oplossing voor jou. Hierin vind je alle uitleg over de systemen, tips & tricks, cases en uitleg hoe je het beste campagnes kunt voeren. 

Lees daarnaast ook meer over social media in mijn kennisbank.

adverteren op LinkedIn