fbpx

Adverteren op Instagram

Wil je beginnen met adverteren? Dan is adverteren op Instagram een goede optie. Instagram is een enorm populair kanaal, vooral onder de wat jongere doelgroep in Nederland. Daarnaast maakt Instagram onderdeel uit van Facebook, waardoor je heel gemakkelijk via hetzelfde systeem campagnes kunt opzetten. Wel heb je voor het een Facebook pagina en advertentie-account nodig. Je kunt dit makkelijk aanmaken op http://business.facebook.com.

Instagram wordt het meest gebruik door Nederlanders tussen de 15 en 39 jaar. Dit maakt het een relatief jong publiek. Als je doelgroep in dit segment valt is het zeker interessant om te adverteren op Instagram om deze doelgroep te bereiken. Instagram is een visueel kanaal en daardoor is het belangrijk om visueel aantrekkelijke content te adverteren. Daarnaast zijn er ontzettend veel targeting opties om je doelgroep effectief te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld interesses selecteren en effectief gebruik maken van retargeting.

Wil je meer leren over adverteren op Instagram? Dan zijn mijn e-books een goede optie voor jou. Hierin leg ik alles uit over het adverteren op social media inclusief uitleg van het systeem, tips & tricks en uitleg hoe je het beste een campagne kunt inrichten. Daarnaast lees je allerlei handige artikelen in mijn kennisbank.

adverteren op instagram